Zondag 26-11-2023

De bonnenverkoop voor de regio Hilversum e.o. loopt redelijk. Op heden staat de stand op 1155 euro. Er staan nog zat bonnen voor een goed betaalbare prijs waar je komend jaar je hok mee kan versterken. Dus kijk nog eens op duiven.net.

Vandaag uit verveling de kweekkoppels voor komend seizoen ingevoerd in compustam.

Afgelopen woensdag is bij de buren de steiger weer voor de gevel vandaan gehaald. Dus op zateragmiddag konden lekker de doffers weer eens naar buiten. Dit was wel weer even wennen voor ze, aarzelend gingen ze uiteindelijk toch naar buiten. Met de duivinnen gaat dit niet lukken omdat er drie duivinnen bij Bert vandaan tussen zitten.

Op zondagmorgen ook nog even een stukje van de NPO-ledenraad terug zitten kijken op youtube. In het bijzonder het gedeelte over het vliegprogramma en nog belangrijker de toekomst van de afdelingen. Het vliegprogramma blijft komend jaar zoals het was. De veranderingen zoals door een commissie voorgesteld zijn weggestemd en zullen komend jaar opnieuw besproken worden. Om de diverse afdelingen meer tijd te geven dit te organiseren.Wat betreft de nieuwe afdelingenindeling waren tegen mijn verwachtingen in alle afdelingen hiervoor. Er is een tijdbestek van twee jaar aangehangen om dit in detail uit te werken en in te voeren. Ik hoop dat het voorstel zoals het er nu ligt werkelijkheid gaat worden. In seizoen 2026 zou het dus werkelijkheid moeten worden. Voor mij denk ik een verbetering qua ligging

Op naar volgende week!