Zondag 19-11-2023

Vorige week was ik druk met de verhaaltjes maken voor de bonnenverkoop van de Regio Hilversum e.o. Deze staat sinds woensdagavond op duiven.net. Dus ben je op zoek naar versterking voor de komende jaren dan is hier een mooie kans.

Verleden week heeft ook Bert de kwekers gescheiden. Van twee laatjes twijfelt hij nog over het geslacht. Hopen nu ze gescheiden zitten dat ze zich snel verraden.

Verleden week vrijdag was er ook de eerste vergadering van het stille seizoen. Op de club was het eigenlijk meer een gezellige bijeenkomst. Er was weinig te bespreken dus waren we snel klaar. Afgelopen vrijdag ben ik met Peter Bleesing naar de afdelingsvergadering geweest. Ook hier hoefden over weinig dingen een beslissing te worden genomen. De verenigingen van onze afdeling waren het met de meeste dingen van het NPO-ledenraad eens en het nationale vliegprogramma moet terug naar de tekentafel. Dit is op een wel hele rare manier tot stand gekomen en daar waren de verenigingen het anoniem niet mee eens.

Op donderdag heb ik de kampioenschapsbordjes voor de regio besteld. Ik moest dit jaar opzoek naar een nieuwe leverancier. Verleden jaar is het bedrijf waar we jaren de bordjes bestelde er mee gestopt. Het bedrijf waar ik ze nu besteld heb had afgelopen jaren zijn bordjes ook bij dit bedrijf vandaan bleek donderdag, hij had inmiddels een ander gevonden die delfsblauwe bordjes kan maken. De lay-out van de bordjes zal dus wat anders worden maar dat zien we dan wel. Ook de prijs is nog niet geheel duidelijk dus we gaan zien of we er volgend jaar nog mee door moeten gaan. Maar dit wordt iets voor de vergadering komend jaar.

De verkoop van de bonnen duurt nog tot 29-11 dus komende tijd zal ik heel vaak deze site bekijken. Ik hoop dat we een mooie opbrengst gaan halen.

Op naar volgende week!!