Zondag 17-12-2023

De bonnenverkoop voor de regio Hilversum e.o. is bijna afgerond. Nog een koper moet zijn gekochte bon nog betalen. Ik heb hem diverse mails gestuurd en via de schenker is hij ook benaderd maar het geld is nog niet binnen. Het zou jammer zijn als de koper zijn verplichtingen niet na komt het gaat over een bedrag van 165eu.

Momenteel staan er vier duiven van mij op de tentoonstelling van de club. Vrijdagavond heb ik ze gebracht gisteren zijn ze gekeurd en vanmiddag ga ik er heen om gezellig te kletsen en de duiven weer op te halen. Het werd qua resultaat een fiasco. Geen van de vier duiven wist 92 punten te halen. Ik hoop dat ze van de zomer beter presteren.

Op vrijdagavond liep de bonnenverkoop van de club af. Hierop kocht ik nog een bon voor een jong 2024 van Willem van Dam uit Almere. Ik dacht verleden week nog een bon van comb. Hartog uit Culenborg gekocht te hebben. Ik had echter niet gelezen dat er ook nog een zaalverkoop na de internetveiling was. Hierop is de bon overboden en greep ik dus mis helaas.

Op maandagavond heb ik de tijdklok zo gezet dat nu het licht tot 19.30 uur blijft branden. Zo kunnen de duiven wat oplopen om een vlotte koppeling te bewerkstellen.

Vanmorgen het late duivinnetje tussen de doffers vandaan gehaald en bij de duivinnen gedaan. Ze was aangelopen met een doffer. Maar wanneer ze op de grond kwam of ergens anders ging zitten maakte ze alle doffers gek. Deze bleven maar om haar heen koeren en indruk maken. Ik hoop dat nu de rust voor een paar weken terugkomt om alles eenvoudig te koppelen.

Op naar volgende week!!